StreetFood indtager Ringriderpladsen

2. juli 2019 Erhverv

Det er StreetFood Sønderborg, der står bag initiativet om at tilbyde de mange gæster til Ringridning i Sønderborg mad fra flere kulturer og kontinenter.

Flere lokale restauratører vil være at finde i boderne samt et par enkelte udenbys fra:

”Det har været vigtigt for os at bruge lokale folk som vi kender, og hvor vi ved at kvaliteten er i top, dog har det f.eks. ikke været muligt at finde en mexicansk i nærområdet, men det er lykkedes for os i Vejle med Mexcalli”, siger initiativtagerne Ingolf Hansen og Claus Per Elholm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et udpluk af øvrige udbydere er Lazy Dog – Burger’s & Milk Shake, Værftet – Fish n’ Chips, Curry Leaves – indisk, Restaurant Bendix & Huset Blom – Pulled pork

Ud over mad vil der være flere barer, der blandt andet har specialøl, Vinspecialisten som mange kender, sørger for vin & bobler og en gammel ombygget Citroen HY-varevogn danner rammen om at servere kaffespecialiteter.

I det tilhørende telt vil der mandag morgen fra klokken 9 til 11 blive lavet Herre-Go’-morgenmad til de herrefrokost-deltagere, der skal have noget i maven inden den store frokost, og mens herrerne er i Lansen tager vi os kærligt af konerne med en omgang ‘Tøse-tapas’, vin, bobler og drinks fra klokken 15.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes hos Vinspecialisten på Perlegade.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...