Styregruppen: Byfesten fortsætter selvom Alsia trækker sig

10. december 2019 Kultur

Brydeklubben Alsia har meddelt byfestens styregruppe, at de ikke længere ønsker at være en del af arbejdsgruppen som planlægger og afvikler byfesten i Sønderborg. Det har styregruppen taget til efterretning, men de to resterende klubber ønsker at fortsætte samarbejdet omkring byfestens aktiviteter.

”Det er naturligvis beklageligt at Brydeklubben Alsia ikke længere ønsker at være en del af byfesten i Sønderborg, men vi respektere naturligvis deres ønske om at bruge al deres energi på at udvikle brydeklubben. Vi er i fuld gang med at se på hvordan vi kan udvikle byfesten i Sønderborg, og håber at vi kommer frem til et godt resultat”, siger Tommy Vedstesen, formand for Vidar-Ulkebøl Håndbold, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet med at få planlagt næste års byfest, bliver nu sat i gang og klubberne glæder sig til at byde velkommen til endnu en byfest i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...