SUB Sønderborg Inter er på udkig efter U14-spillere

31. juli 2019 Kultur

 SUB Sønderborg Inters kommende U14-afdeling årgang 2006 har i forbindelse med klubsamarbejdet sendt 11 spillere til FC Sønderborg som et led i den talentudviklings-aftale vi for nyligt har indgået, skriver Sub Sønderborg Inter.

Klubbens ambitioner er at skabe dygtige fodboldspillere via gode træningspas med engagement og dedikation: Vi har det sjovt, men er seriøse og spiller for at vinde hver gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor står vi nu med et helt nyt hold og et helt nyt trænerteam.

Trænerteamet søger spillere til U 14 Liga 3-holdet som er niveauet lige under FC Sønderborg i Liga 2, så der er altså mulighed for at træne og spille mange kampe på et højt niveau og dermed udvikle sig som spiller, så det bliver nemmere at tage et skridt op ad stigen, hvis man har ambitioner om at blive en del af FC Sønderborgtruppen på et tidspunkt.

Teamet

Trænerteamet består af cheftræner: Alexander Chelu, assistenttræner Mahmoud Kerdi og holdleder Michael Roager

Artiklen fortsætter under annoncen

Alexander Chelu er n tilflytter fra København og har en fortid i Brøndby, hvor han spillede i fem år som drengespiller, junior- og ynglingespiller.

Mahmoud Kerdi har en karriere indfor militæret og vil hjælpe cheftræneren med at truppen får en god fysik og kondition, så holdet komme i god form og kan holde et godt bundniveau.

Michael Roager har hjulpet klubben i flere omgange med holdlederopgaver og har en del erfaring og han vil derfor sørge for, at tingene er i orden omkring holdet, så trænerteamet kan fokusere på at udvikle truppen, så de alle bliver bedre fodboldspillere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alexander udtaler:

“Vi går op i at give den en skalle hver gang vi møder ind til træning, for hele tiden at have fokus på at flytte os individuelt og som det team vi er. Vi presser os selv til det yderste, fordi det er sådan, vi bliver stærkere, bedre, og derfor også kan præstere mere”, siger cheftræneren.

SUB Inter vil have vindertyper og uanset nuværende niveau, så er det viljen, der baner vej for din egen udvikling, og det er lige præcis sådanne typer vi søger til holdet; drenge, der vil blive bedre til hver eneste træning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvsi du vil med på holdet – eller har du spørgsmål – så er du velkommen til at tage fat i træneren, Alexander Chelu.

Fra og med 6. august træner holdet fast tirsdage og torsdage kl. 18 – 20 ved Sundsmarkcentret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...