Succes: Caras private hjemmepleje i rask fremgang

18. marts 2014 Uncategorized

Sygeplejerskerne Anette Eg Koch og Anja Cecilie Jacobsen fortryder bestemt ikke, at de åbnede for deres egen private IMG_2603hjemmepleje, Caras, der uden ekstra udgifter for borgerne, tilbyder de samme ydelser, som kommunen gør.

– Vi er et lille firma og har let ved at opfylde borgernes ønsker. Hos os skal de ældre ikke passes ind i en vagtplan. Vi lægger vagtplanen efter de ældres behov og ønsker, siger Anette Eg Koch. Lyder det for godt til at være sandt, så er det bare at ringe på 7070 7948 og få en snak med Caras to ildsjæle.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi kommer gerne ud til borgerne og fortæller om vores ydelser, siger de begge.

Fremgang

– Vi har fået flere ældre, der bruger os og derfor har vi nu fem vikarer, der kører nogenlunde fast hos os. Desuden har vi fastansat Jane Thøisen og inden længe fastansætter vi endnu en, siger Anja Cecilie Jacobsen.

Siden 1. marts har de boet i nye lokaler på Hertugtorvet i Augustenborg og der er købt firmabil.

Jane Thøisen sammen med sine arbejdsgivere og den splinternye firmabil.

Jane Thøisen sammen med sine arbejdsgivere og den splinternye firmabil.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Tidligere havde vi base hjemme i vores boliger og vi brugte vores egne biler. Men det går ikke mere og det er dejligt, fordi det jo viser, at vi får mere og mere at lave, siger Anette Eg Koch til Sønderborg Nyt. Når der er personale, så skal der jo være et sted, hvor de kan samles, holde spisepauser og så er det rart at skille privatliv og arbejde.

– I løbet af april holder vi en aften, hvor vi fortæller ældre og pårørende, hvad det er, vi har byde på og selvfølgelig også om fordelene ved at have privat hjemmepleje i forhold til at bruge den kommunale, siger Anja Cecilie Jacobsen. De to iværksættere vil gøre meget ud af at forklare, at det blandt andet handler om færre hjemmehjælpere i hjemmet hos den enkelte borger og også at det ikke koster penge at skifte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan læses mere på www.caras.nu

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...