Succes: Juli måned var travl for Alsie Express

3. august 2018 Erhverv

Det flotte sommervejr har fået mange sønderjyder på vingerne. En kraftig vækst i antallet af passagerer hos Alsie Express i juli måned glæder selskabet, der vil forsætte med produktet ”flyv fire sammen” efter sommerferien.

Alsie Express kan nemlig se tilbage på en rekord juli måned med stor tilfredshed. Ved at sætte fokus på familier og mindre grupper, er det lykkedes at øge antallet af passagerer med over 52 procent i forhold til juli måned sidste år. Det glæder adm. direktør Lone Marie Koch, at Alsie Express er lykkedes med et godt tilbud til de privat rejsende. Ikke kun fra nærområdet, men også fra Haderslev, Tønder og Nordtyskland har gæster taget turen mellem Sønderborg og København i sommerferien.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi kan se, at 15 procent af vores gæster er fra Sjælland. Her er udfordringen dog, at vores dejlige område i endnu højere grad skal synliggøre sine mange tilbud og ikke mindst skal den videre rejse fra lufthavnen og ind til byen gøres lettere. Så det arbejder vi på”, siger Lone Marie Koch i en pressemeddelelse.

Succesen betyder, at man også fremover vil kunne finde billetter til mindre grupper hos Alsie Express.

”Vi vil være det naturlige transport-valg, hvad enten man skal til København eller skal rejse videre ud i verden med vores partnerselskaber”, siger Lone Marie Koch.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express har også fløjet til Bornholm henover sommeren. Her ser tallene ligeledes meget flotte ud – hvor flotte vil man dog først afsløre når den sidste tur til solskinsøen er fløjet. Sikkert er det dog, at ruten til Bornholm vender tilbage i 2019.

Fakta

Passagertallet på ruten mellem Sønderborg og København var i juli 2018 på flere end 4400.

58 procent af passagerne kommer fra områder udenfor Sønderborg Lufthavns nærområde

Sommeren over har 3-4 personer kunne flyve sammen til priser fra 1368 kroner t/r mellem Sønderborg og København

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...