Succes: ProjectZero er tættere på målet end forventet

4. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

ProjectZero er visionen om et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029.

En bred vifte af banebrydende initiativer blandt områdets virksomheder, butikker, institutioner, uddannelsessteder og borgere skal føre os frem på vejen mod nullet.

Sønderborg Kommune skal gå foran med et godt eksempel, og i 2020 skal CO2 udledningen være reduceret med minimum 50 pct. i forhold til 2007.

Peter Rathje og ProjectZero er tættere end ventet  på at nå nullet.

Peter Rathje og ProjectZero er tættere end ventet på at nå nullet.

For at synliggøre udviklingen i energiforbruget og CO2-udledningen, bliver der for hvert år lavet et CO2-regnskab og energiregnskab. Tallene bliver lagt på bordet på Teknik- og Miljøudvalgets møde tirsdag morgen.

I forhold til ProjectZero visionen blev det første delmål på 25 pct. for 2015, opnået i 2013.

Fra 2007 til 2014 er der opnået en CO2-reduktion på 39 pct. for kommunen som virksomhed.

I 2015 er der sket en reduktion på 50 pct.

Resultatet for de 50 pct. er ligeligt fordelt imellem den grønne omstilling i energireduktionen og de indsatser, som Sønderborg Kommune har implementeret i de seneste seks år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså er Peter Rathje og hans stab i ProjectZero forud for målsætningen. Halvdelen af resultatet er opnået ved energioptimeringsprojekter samt opsætning af solceller, og den anden halvdel er opnået ved den grønne omstilling i el- og fjernvarmeproduktion.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...