Successen gentages – Isskulpturfestival i Nordborg

14. november 2018 Kultur

Der er lagt i kakkelovnen til en gentagelse af Isskulpturfestivalen i Nordborg, som sidste år trak flere tusinde til med gæster fra 30 forskellige byer. Isskulpturfestivalen foregår lørdag 1. december klokken 11-21, på den Røde Plads i Nordborg.

Igen i år vil festivalen byde på underholdning for hele familien med aktiviteter, der stimulerer alle sanser. Som noget nyt strækker festivalen sig til ud på aftenen, så kunstværker, is-univers og boder kan nydes, badet i lys, skriver arrangørerne til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

I et samarbejde mellem Ice Team fra Christiansfeld og professionelle kunstnere vil der på dagen blive skabt smukke og bemærkelsesværdige skulpturer i is. På festivalen vil der være et område, hvor børn kan få lov at prøve kræfter med elementerne under kyndig vejledning af Søren Cip fra Ice Team.

Isdronningen huserer fra sit dybfrosne univers. Her kan man blive forvandlet til isnende eventyrfigurer af sminkører og frisører og lytte til eventyrlige is-fortællinger. I år vil man også kunne besøge isbaren, hvor snekugler og snedrys højst sandsynligt er en del af menuen. Elever fra Mads Clausen Instituttet fra SDU stiller med deres frysende fysik- og kemiforsøg i SDU Science Show.

Gaderne vil emme af isfestivalstemning med boder, hvor de fremmødte kan blive kloge på de lokale foreninger, der til anledningen sælger spise og drikke. Nordborg Handel vil igen i år bidrage med en gigantisk præmiekurv, som handlende kan deltage i lodtrækningen om.

Det bliver en forrygende dag med masser at se og prøve.

Der er gratis adgang.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk