Sundhed Syds wellness – hvis du vil føle dig som en drøm

30. juni 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hos Sundhed Syd kan Violetta og Majbritt sørge for, at du føler dig som en drøm, når du går hjem efter endt behandling. En del af forklaringen er, at Violetta er kosmetolog og Majbritt er kosmetikerelev.

Violetta og Majbritt er klar med wellness til dig.

Violetta og Majbritt er klar med wellness til dig.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Mine kunder tilbydes wellnessmassage, ansigtsbehandlinger, voksninger. Jeg farver bryn og vipper og jeg ordner negle med Shellac, siger Violetta til Sønderborg Nyt.

Sønderborg Nyt spørger, om der er mænd, der vil have wellness eller om det hører til sjældenhederne.

– Her kommer der mange mænd og de er i næsten alle aldre. En stor del af dem får vokset hårene på ryggen, og det stopper de så med, når de bliver omkring 60 år, siger Violetta. Hun oplever både teenagerdrenge og voksne hos Sundhed Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også mange kvinder, der får Violetta til at lægge den perfekte make up, når de skal til fester.

– Det er konfirmander, der vil se dejlige ud og selvfølgelig voksne kvinder, der ved, at en flot lagt make up, gør en stor forskel, siger hun. Violetta tilbyder kurser, hvor det er muligt at lære, hvordan man selv lægger den helt rigtige make up.

Kosmetikere har mere i værktøjskassen

Majbritt er i lære som kosmetiker – og det er en uddannelse, der på mange måder indeholder de samme ting, som en kosmetolog laver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hendes kunder får stort set de samme behandlinger, som Violettas gør. Og forskellen kosmetologer og kosmetikere ligger i behandlingen.

– Som kosmetiker har man meget større teoretisk viden og er derfor bedre klædt på til at hjælpe og vejlede vores kunder, siger Majbritt til Sønderborg Nyt. Inden hun fik læreplads hos Sundhed Syd, har hun siddet på skolebænken.

– Alene det at få læreplads er en præstation, siger hun. Hendes plan er at gennemføre uddannelsen og så samle erfaringer i et par år, inden hun åbner sit eget sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kosmetologer står ikke i lære, men betaler for et kursus og når det er slut, kan de søge job eller starte for sig selv.

På hjemmesiden kan du se, hvor meget andet, der bydes på i Sundhed Syd

 

 

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...