Superflot koncert med det spræl-levende gospelkor

22. september 2013 Kultur

Det blev til en helt fantastisk gospelkoncert, der havde alt og mere til, da Sønderborg Gospel Choir sang og dansede sig gennem jubilæumskoncerten Twenty i Alsion søndag eftermiddag. Ud over virkeligt gode sange fra selve koret, så trådte der også gæstesangere frem – og det samme gjorde gospelsagernes børnekor der også var på scenen.

– Det er jo  en festdag i dag. Tillykke til dem, der satte det hele i gang for 20 år siden og det er flot, når en idé bliver til virkelighed. Og det er Sønderborg Gospel Choir bestemt og frivillige ildsjæle har alle som en været med til at bære koret gennem 20 år, siger kulturudvalgsformand Stephan Kleinschmidt i sin åbningstale.

Artiklen fortsætter under annoncen

På 12. række dansede, klappede og sang Stephan Kleinschmidt og Aase Nyegaard.

På 12. række dansede, klappede og sang Stephan Kleinschmidt og Aase Nyegaard.

Han ser Sønderborg Gospel Choir som en vigtig del på den brede palet, der hedder kultur. Og kulturen byder på superdejlige oplevelser til sønderborgensere og tilrejsende – og så er kulturen med til at vise Sønderborg. For eksempel når gospelkoret giver koncerter andre steder i landet eller udlandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt nød koncerten sammen med borgmester Aase Nyegaard – og som rigtigt mange andre, så kunne de slet ikke sidde stille. De måtte også op af stolen, danse klappe og synge med.

Se billeder fra den festlige eftermiddag: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.441194979334188.1073741903.271358109651210&type=1

Spreder livsglæde

– Man bliver bare så glad, når man hører Sønderborg Gospel Choir. Og hvor er jeg dog glad for, at de er 20 år nu. Så er de nemlig etableret og bliver ved og ved, siger borgmester Aase Nyegaard. Hun havde noteret sig, at ungdommen er på gennem Gospel 4 Kids.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Alle sammen i koret er rigtigt dygtige og de kan virkeligt synge, så de kommer ud over scenekanten. Men endnu mere vigtigt, så har det trygt, sjovt og hyggeligt sammen. Det er jo fællesskabet, der har sikret koret gennem 20 år, siger borgmesteren. Hun synes, det er pragtfuldt, at der er så meget liv i sangerne, når de optræder. Alting bobler af en smittende livsglæde.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...