Superflot show hvor konfirmationsmoden 2019 blev vist frem

21. oktober 2018 Erhverv

230 tilskuere fik søndag et par hyggelige timer i Alsion, hvor kommende konfirmander fra hele Syd- og Sønderjylland samt Fyn og skød 2019 konfirmationssæsonen i gang med et stort modeshow.

Det var unægteligt en udfordring for de unge modeller, at de skulle gå på catwalken for Brudekjoler Laila Helt og hele tiden vide, at 460 øjne fulgt hvert et skridt. Men de unge klarede det forrygende godt og i et flot tempo.

“Arrangementet bliver fulgt op med konfirmand-VIP-aftener i butikken”, siger Leila Helt til SønderborgNYT. Og der var mulighed for at booke en tid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til showet fik de kommende konfirmander inspiration til deres festlook fra frisør Iben T, der havde sat håret på modellerne, MAC fra Matas i Perlegade havde lagt make up og Jacob Nielsen og Søn havde pyntet pigerne med smykker.

Efter modeshowet blev der trukket lod om en kimono til en mor eller mormor fra Laila Helt og en af de kommende konfirmander var så heldig, at hun vandt sin konfirmationskjole.

Undervejs blev der trukket lod om andre præmier fra Iben T, Matas og Jacob Nielsen og Søn.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...