Sushi ad libitum hos Oyisi Sushi & Wok i Sønderborg

2. januar 2020 Erhverv

Oyisi Sushi & Wok, som ligger på hjørnet af Perlegade og Østergade i Sønderborg, vil fremover tilbyde gæsterne en helt ny og banebrydende sushi-oplevelse.

Hvor gæsterne tidligere kunne sidde ved bordene og vente på at sushi-retterne kom kørende forbi, så skal gæster fra midt i januar bestille retterne med en iPad:

”Fremover vil gæsternes bestilling gå direkte til køkkenet fra de iPads, som kunderne bliver udstyret med og så kommer vores tjenere og to søde robotter og serverer sushi-retterne og de varme retter ved bordene”, siger sushi-chef Liu til SønderborgNYT.

Det nye koncept betyder, at restauranten skal bygges om og derfor er der lukket fra og med den 2. januar og restauranten åbner igen den 17. januar.

Med det nye koncept vil der fortsat være en fast pris, hvor man kan spise så meget man vil og kan. Derudover kan man bestille lige præcis de sushi og de varme retter man bedst kan lide – og alt vil som altid vil være helt frisklavet med de bedste råvarer.

Samtidig vil der være en stor forandring i forhold til det store madspild, som med det nye koncept, vil blive drastisk forbedret.

”Vi har i dag plads til 60 gæster, men når der ikke længere skal være plads til at retterne ’kører gennem lokalet’ så vil vi have plads til 80 gæster, når der åbnes igen”, fortæller Liu.

Hos Oyisi Sushi & Wok i Sønderborg går den japanske stil igen i både madlavning og indretning og har et stort udvalg af både nigiri-sushi og maki-ruller og præsenterer derudover et stort udvalg af sticks.

”Med vores nye koncept vil vi fortsat lægge vægt på et stort udvalg og garanteret frisk og smagfuld mad med fokus på kvalitet og service”, siger Liu til SønderborgNYT,. Han ser frem til at præsentere den ombyggede restaurant den 17. januar.

Fra den 17. januar og frem til 17. februar vil gæsterne kunne få 20 procent rabat på sushi ad libitum, hvis man ‘synes godt om’ Oyisi Sushi & Wok i Sønderborg Facebook-side og kan vise det til personalet.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...