Svære kampe for Sønderborgs boksere

31. marts 2019 Kultur

Søndag eftermiddag var en række af bokserne fra Sønderborg Amatør Bokse Klub i kamp i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg – og flere af dem var opppe imod væsentligt mere erfarne modstandere.

Almindeligvis matches bokserne med modstandere, der er nogenlunde på samme niveau. Og sådan var det også til søndagens kampe.

Men det sker at boksere melder afbud til stævner – og så skal der findes en ny modstander i en fart, hvis ikke der skal være en kamp mindre i programmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hårdtslående brødre

Eftermiddagens første kamp var en træningskamp mellem 10 årige Marwan Remmo fra SABK, som boksede imod sin lillebror, 9-årige Gabriel. Begge boksere gav den fuld gas hele kampen – og kunne begge forlade ringen med hver sin pokal.

Shaikho Nassan fra SABK mødte Jonas Clausen fra BK Wedala. I anden omgang blev der talt over Shaiko Nassan og i tredje omgang skete det samme for Jonas Clausen. I sidste ende blev det Jonas Clausen, der fik pokalen med sig hjem.

Ahmad Arrag fra Brønderslev BK vandt over Oliver Clausen, der blev virkeligt hårdt presset og flere gange spytter tandbeskytteren ud, så han lige kunne få lidt luft.

Oliver Brommann fra Sønderborg bliver stoppet af kamplederen undervejs i sin kamp mod Moaamal Al-Bahadly fra Vordingborg. Han blev ramt hårdt på kæben og det gjorde, at han måtte give op.

Den første Sønderborg-sejr sikrede Mushtaq Mustaq, som vandt over Denys Martych fra Gram BK.

Endnu en træningskamp

Efter pausen sikrede Akihito Harasawa sig en pokal i en træningskamp mod Søren Rasmussen fra Gram BK, der iøvrigt også fik en pokal. I træningskampe er der ingen vinder og derfor heller ingen taber. Altså får begge et trofæ med sig.

Umiddelbart efter er Sujen Rassliy fra Struer i ringen mod Sønderborgs Royed Royed. Her vinder Struer-bokseren.

Esben Damkjær Larsen fra Sønderborg møder Mohanned Al-Baadly fra Vordingborg – og det møde kommer bokseren fra Vordingborg bedst ud af. Hans modstander bliver stoppet af kamplederen.

To Sønderborg-sejre

Ahmad Hammid fra Sønderborg vinder sin kamp over Kasper Tønder fra BK Wedela og Mads Emil Sandholt vinder over Adam Barayer fra IK Sempler.

Pokaler

Mads Emil Sandholt får teknik-pokalen – og både Ahmad Hammid og

Oliver Clausen får en fighter-pokal.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...