Svend-Aage Kjær har solgt sin andel af Kontor Syd

19. juni 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Med virkning fra 1. juli 2018 har virksomhedens stifter og hovedejer Svend-Aage Kjær solgt sin ejerandel i Kontor Syd A/S til selskabets adm. direktør, Jan Sørensen.

Handelen er et naturligt skridt i den udvikling virksomheden har været igennem, hvor SvendAage Kjær gradvist har trukket sig tilbage fra den daglige drift og ledelse. Svend-Aage Kjærs ejerskab af en lang række andre virksomheder, herunder SydDesign, Dansk Kassesystem og flere ejendomsselskaber, er uforandret.

”Det har været mig meget magtpåliggende, at bevare arbejdspladserne og Kontor Syds lokale tilknytning til Syd- og Sønderjylland og Sønderborg især. Nu er stafetten givet videre til Jan Sørensen, som er ‘opvokset og formet’ i Kontor Syd, og som jeg er overbevist om vil udvikle virksomheden positivt over de kommende år med respekt for den ånd, der er opbygget gennem 40 år”, siger Svend-Aage Kjær i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Sørensen overtager Svend-Aage Kjærs stol.

Om sin egen fremtid siger Svend-Aage Kjær:

”Jeg kommer ikke til at kede mig. Jeg fortsætter i Kontor Syd i en ambassadørrolle og som medlem af bestyrelsen, ligesom jeg fortsat vil bistå med min viden omkring specifikke opgaver i virksomheden, men der bliver da bedre tid til familie, fritid og de øvrige virksomheder jeg er involveret i”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ville have Svend-Aage Kjærs stol

”Jeg er glad og beæret over den tillid Svend-Aage Kjær viser mig”, siger Jan Sørensen og fortsætter:

”For 20 år siden, hvor jeg startede i firmaet som ganske ung mand, spurgte Svend-Aage Kjær mig, hvad jeg ville. Jeg svarede dengang med en kæk kommentar om, at jeg ville have hans stol. Når det så nu er blevet en realitet gør det mig stolt at blive betragtet som en værdig arvtager til hans livsværk. Det er noget der forpligter!”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om fremtiden siger han, at der bliver ikke tale om nogen revolution, men snarere tale om at fortsætte den positive udvikling og rejse Kontor Syd er på i øjeblikket med fokus på salg, service og digitalisering.

Kontor Syd er i fin form

Og det er en virksomhed i god form den nye ejer overtager.

For det netop afsluttede regnskabsår 2017/18 forventes et resultat, som ikke er set bedre siden før finanskrisens indtog for 10 år siden. Om det siger den nye ejer:

”En meget stor del af æren for det skal tilskrives vores engagerede og dedikerede medarbejdere, der dagligt yder en fantastisk indsats. Det viser samtidig, at de mange tiltag vi har gjort over de seneste år bærer frugt – og det giver stor tiltro til fremtiden”.