Svend Erik Petersen rystet over Sønderjysk Forsikring

7. juni 2015 Erhverv

Byrådsmedlem Svend Erik Petersen, Vollerup, skriver:

Så kom nyheden om at bestyrelsen for Sønderjysk Forsikring agter at skifte hjemkommune for “mit” forsikringsselskab.

I ca. 40 år har jeg været kunde i det som i dag hedder Sønderjysk Forsikring. Mit engagement i selskabet har været stigende gennem årene efterhånden som mine aktiviteter er blevet noget udvidede.

Svend Erik Petersen er klar til at sige farvel til Sønderjysk Forsikring

Svend Erik Petersen er klar til at sige farvel til Sønderjysk Forsikring

Igennem årene har jeg løbende fået tilbud fra mange andre forsikringsselskaber. De sender brochurer og de ringer hyppigt for at tilbyde mig et konsulentbesøg som vil gennemgå mine forsikringer med henblik på at jeg skal skifte selskab. Hvormange henvendelser jeg har fået ved jeg ikke, men det er langt over hundrede.

Henvendelserne er altid blevet afvist. Jeg har været tilfreds med mit engagement hos SF og så vil jeg naturligvis også gerne være en del af et lokalt selskab.

Det slutter for mig såfremt bestyrelsen gør selskabet til et Aabenraa selskab. Så er jeg på ingen måde bundet til det selskab og vil straks tage kontakt til anden forsikringsudbyder i Sønderborg.

Så vil jeg have afprøvet om jeg kan spare nogle af de godt 30.000 kr som jeg og min kone årligt betaler i præmie hos Sønderjysk Forsikring.

Begrundelsen om at en flytning til Aabenraa betyder en bedre eksponering overfor bilister er en søgt begrundelse. Er ledelsen gået fra forstanden – eller har de fået et tilbud fra Aabenraa kommune?

Jeg håber delegert-forsamlingen er klogere end bestyrelsen. I modsat fald opfordrer jeg kunderne i Sønderjysk Forsikring om at følge mit eksempel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk