SwipBOX er rykket fra parcelhuset til større rammer

Arkivfoto
Arkivfoto
9. februar 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Virksomheden SwipBOX er vokset ud af de rammer, som et parcelhus i Havnbjerg gav – og fra torsdag hedder adressen Ellegaardsvej 7 i Sønderborg.

Flytningen blev fejret med en reception, hvor både private venner til de SwipBOX-ansatte og en række forretningsforbindelser kiggede indenfor, lyttede til levende musik, spiste lidt lækkerier og fik snakket med mange af de andre.

“Meningen er, vi bare skal gå og hygge os i nogle timer. Men jeg vil gerne have lov til at afsløre SwipBOX’ gave til Kulturhovedstaden Aarhus. De skal have en SwipBOX, som vores lokale pornogangster L:RON:Harald har dekoreret – og så får vi jo vist Sønderborg”, siger SwipBOX-manden Allan Kaczmarek i sin korte tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han får også nævnt, at flytningen er en konsekvens af, det går SwipBOX rigtigt godt.

“Vi er nu i 20 lande og det bliver til mange flere”, siger Allan Kaczmarek.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...