Swipbox forlænger sponsoraftalen med Sønderborg Boldklub

29. marts 2022 Sport
Malene Mikkelsen og Allan Kaczmarek. Pressefoto
Malene Mikkelsen og Allan Kaczmarek. Pressefoto

Siden 2014 har SwipBox været sponsor for Sønderborg Boldklub – en fodboldklub der i alt rummer mere end 600 aktive medlemmer i alderen 1 år til 72 år. Sponsoraftalen er netop forlænget og Swipbox fortsætter som hovedsponsor i yderligere to år..

”Vi er utrolig glade for, at SwipBox har valgt at fortsætte som hovedsponsor for klubben. Det gør, at vi kan fortsætte med at tilbyde gode rammer og forskellige muligheder og aktiviteter for alle af foreningens medlemmer”, siger Malene Mikkelsen fra Sønderborg Boldklubs bestyrelse i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Boldklub tilbyder almindelig fodboldtræning for alle, derudover har de også et tæt samarbejde med bofællesskaber i Sønderborg kommune, hvor de tilbyder fodbold til borgere med psykiske eller fysiske handicap.

Boldklubben gør sig også bemærket i Futsal-ligaen, hvor de spiller på højeste niveau.

Sidst men ikke mindst er fodboldklubben netop startet med et nyt projekt kaldet Fodbold For Hjertet – et projekt sammen med Sønderborg Kommune og Hjerteforeningen Sønderborg, som tilbyder et skræddersyet fodboldtilbud til spillere med hjerteproblemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Mangfoldighed er en af hovedværdierne i SwipBox, hvorfor vi er stolte af at sponsorere en fodboldklub, der tilbyder fodbold ud over det sædvanlige til alle fodboldinteresserede, uanset om ambitionerne er at spille fodbold på eliteniveau eller blot for fællesskabet”, siger Allan Kaczmarek, stifter af SwipBox.

SwipBox har været trøjesponsor for Sønderborg Boldklub siden 2014. I 2017 udvidede parterne sponsoraftalen, og SwipBox blev hovedsponsor for klubben.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...