SwipBOX lægger navn til Sønderborg Inters hjemmebane

7. april 2016 Erhverv

Der er glæde i Sønderborg Inter, som netop har fået SwipBOX som hovedsponsor. En aftale der betyder, at de mange fodboldglade mennesker får lidt flere muligheder med deres sport. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”IMG_1155″ width=”231″ height=”300″ />

“Sønderborg Inter har spiller fra hele 16 forskellige lande og det matcher perfekt til SwipBOX, der også har en blanding af forskellige nationaliteter. Så vi kan se os selv i fodboldklubben”, siger Henrik Gedde Moos, der er leder i SwipBOX.

SwipBOX har adresse i Nordborg.

“Vi har 15 mand ansat i Danmark og 29 i Pakistan. Vores boxe står i 11 lande”, siger iværksætteren bag SwipBOX, Allan Kaczmarek.

Fifa-nørder står bag Sønderborg Inter

Sønderborg Inter kom fra start i 2009.

“Vi var fem gutter, der hyggede os med at sidde og spille Fifa og vi blev pludselig enige om, vi ville have vores eget fodboldhold. Og så begyndte vi med hygge-fodbold”, siger Inter-formand Dergham A. Rahman på det lille pressemøde, han havde indkaldt til.

Gennem årene blev spillet mere seriøst og der kom også nogle mindre sponsorater i hus.

SwipBOX har hjulpet med trøjer og andre ting frem til nu, hvor vi faktisk er stadion-sponsorer”, siger Allan Kaczmarek, der som iværksætter har øje for gode ideer og udvikling.

Sønderborg Inter har flere seniorhold og det bedste af dem ligger i serie 2.

“I Sønderborg Inter er sammenholdet og alt det sociale meget vigtigt og vi synes, det er ret godt gået, at vi er hele 16 nationaliteter i samme klub. Vi har 70 aktive spillere og der er 55 passive medlemmer”, siger fodboldformanden.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk