Swipbox vokser sig til at blive en stor succes

2. juli 2018 Erhverv

Dagligt anvendes de populære SwipBox’e i mere end 40 lande, hvor boksene hjælper kunder med at afhente og sende deres pakker i. Et succesfuldt iværksætterprojekt, som Allan Kaczmarek for en række år siden gik i gang med.

Der er vækst i online-handelen, og der sendes pakker som aldrig før, og det er her, SwipBox har sin helt store berettigelse. I Sønderborg findes der bokse i Borgen, Netto i Augustenborg, Føtex og ved togstationen og andre steder på Als. I Danmark er der cirka 500 bokse.

“Her kan folk hente deres pakker, når de har tid og lyst. Der skal bare trykkes en kode, og så går lågen til boksen op. Ingen ventetid, ingen fejlekspeditioner og ingen kø”, siger Allan Kaczmarek til SønderborgNYT.

“I de seneste år har vi valgt at satse mere fokuseret i SwipBox, og siden er virksomheden vokset år efter år”, fortsætter Allan Kaczmarek. Virksomheden holdt i nogle år til i Havnbjerg, men i 2016 rykkede den ind på Ellegårdvej i Sønderborg.

Flere ’nørder’ i staben

Artiklen fortsætter under annoncen

Ét er den fysiske SwipBox, men det er softwaren, der ligger bag SwipBox-konceptet, der er det unikke og vigtigste.

“Hos os er der ansat en masse dygtige nørder, som hele tiden er fordybet i at udvikle vores software – og hos os er en ’nørd’ virkelig et positivt udtryk”, siger Susanne Boysen, der står for markedsføring.

“Lige nu er der SwipBox-ansatte i flere markeder, hvor de arbejder på, at vi sammen med en række samarbejdspartnere får etableret SwipBox infrastruktur”, siger Kasper Cort.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tiden er med SwipBox

“Internethandlen er i fortsat vækst, og tiden er med os – og der er brug for, at pakker når frem til tiden”, siger Kasper Cort. Der kommer dagligt fire-fem henvendelser fra potentielle kunder og samarbejdspartnere.

“Så vi er nået dertil, hvor vi fokuserer mere dybdegående i de markeder, hvor det giver mest mening for os at gå ind. Der er mere mening i at have en masse bokse i eksempelvis Sverige end der er i at have én enkelt i Indien”, supplerer Allan Kaczmarek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandskabet vokser

I takt med at antallet af kunder vokser, har SwipBox ansat flere medarbejdere, som arbejder ud fra hovedkontoret i Sønderborg.

“Vi ser os selv som en international virksomhed, fordi hele verden er vores mulige kundeområde”, siger Susanne Boysen.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...