Sydalskoret åbnede sæsonen med ekstra sangere

21. august 2019 Kultur

Tirsdag aften blev Sydalskoret samlet til starten på en ny sæson i Knøs’ Gård og samtidig var der åbent hus, så andre sanginteresserede kunne komme og lytte eller synge med.

24 kormedlemmer og seks gæster blev det til og nu er det spændende, hvor mange af gæsterne, der kommer næste gang, der øves.

Der blev lagt ud med et ‘Velkommen’ fra korets bestyrelse, hvor der var glæde over at mange af de faste medlemmer var mødt og også stor begejstring over, at seks nye sad klar.

Korlederen gjorde det klart, at der ikke skulle snakkes, men synges – og var der ønsker fra deltagerne, så kunne de bare sige til – medmindre det var julesange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koret sang flerstemmigt og det gjorde det tydeligt, at det handler om at løfte i flok. Og sidegevinsten er samhørighed, fællesskab.

Undervejs blev der holdt en kort kaffepause, hvor der også blev budt på hjemmebagt kage og frisk frugt.

Sydalskoret øver hver tirsdag i Knøs Gård og det er klokken 19.30.

Hvis du overvejer at synge med i et kor, så er Sydalskoret måske lige stedet for dig, fordi det mærkes, at sangerne har det godt med hinanden.

Du er velkommen til at dukke op til en øveaften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...