Sydbank gav penge til Sønderborgs VM i Rhönrad

19. marts 2022 Sport

For Sønderborg Rhönrad begyndte lørdagens klubstævne på Den Tyske Skole rigtigt godt – der var nemlig besøg fra Sydbank og bedst af alt var, at bankens filialdirektør, Dorthe Lykke Jørgensen, havde penge med. Hele 25.000 kroner.

“I Sydbank har vi en fond og fra den giver penge til foreninger, arrangementer og nogle gange også til en udflugt for brugerne af Sønderborg Kvinde- og Krisecenter”, sagde Dorthe Lykke Jørgensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pengene i fonden kommer fra det overskud, som banken får, når den laver forretninger.

“Og for at vi kan lave forretninger, så skal vi jo have kunder og vi vil rigtigt gerne have mange flere. Derfor har vi en lille stand på skolen i dag – og I alle er velkomne til at komme og høre, hvad Sydbank kan tilbyde”, sagde Dorthe Lykke Jørgensen.

“Hvis I ikke har penge, så kan I ikke holde et VM i Rhönrad, så nu får I 25.000 til Jeres VM og jeg lover, jeg kommer ud og kigger på, når det hele sker i Humlehøjhallerne i april”, sagde filialdirektøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Vil du opleve lidt af hvordan en dirigent lærer sit job?

1. februar 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester byder nye unge dirigenter velkommen på podiet foran orkestret. Det sker, når orkestret samarbejder med Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og holder åben prøve for dirigentstuderende. “Det er vigtigt for orkestret at være med til at udvikle nye unge dirigenter”. siger musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester, Nikolaj Andersen. “Vi lægger orkester til, så unge, talentfulde […]

Læs mere...