Syddansk Håndværkerservice høster priser og anerkendelse

11. marts 2021 Erhverv
Syddansk Håndværkerservice. Foto: Galina Jørgensen
Syddansk Håndværkerservice. Foto: Galina Jørgensen

Corporate LiveWire Prestige Awards med base i Birmingham, er en organisation, der observerer og anerkender små og mellemstore virksomheder rundt i verden, som har brillieret på deres marked i løbet af de seneste 12 måneder.

Det første step er at modtage en nominering, som derefter vurderes af Corporate LiveWire-teamet igennem virksomhedens aktivitet på sociale medier, kundernes anbefalinger samt virksomhedens egne udtalelser om drift og udvikling, skriver Syddansk Håndværkerservice i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dernæst vurderer et dommerpanel, bestående af eksperter fra erhvervslivet, finansområdet, juridiske eksperter med flere kvaliteten af den ydede service, innovative fremgangsmåder samt værdi.

De valgte vindere er dem, der bedst kan demonstrere deres styrker inden for eget fagområde.

Og det er her, at Syddansk Håndværkerservice har vundet prisen som bedste håndværkervirksomhed 2020 ”Craftsman Service of the Year”, som en del af Prestige Awards Europe, Danmark.

Mere hæder

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over den internationale anerkendelse bliver Syddansk Håndværkerservice ApS ligeledes anerkendt på hjemmefronten – her er virksomheden løbet afsted med 1. pladsen i Håndværker.dk- prisuddeling i kategori ”Bedste gulvafsliber i Region Syddanmark” for andet år i træk.

Hen over efteråret har håndværkere i hele landet konkurreret om at blive den bedst anbefalede håndværker i deres branche og region. Via søgeportalen Håndværker.dk har kunderne nu kåret vinderne, ved at vurdere og anbefale de lokale håndværkere, som de har haft hyret til en opgave. Det har dannet grundlag for konkurrencen Håndværker.dk-Prisen 2020, hvor der er fundet 90 vindere fordelt på 6 regioner i udvalgte brancher.

Artiklen fortsætter under annoncen

Familiejet vokseværk

Virksomheden tilbyder i dag, ud over gulvafslibning, ligeledes services som tømrer-, snedker-, murer-, maler-, havearbejde samt rengøring. Syddansk Håndværkerservice er dog startet ud med en vision om at videreføre en familieejet gulvservice virksomhed fra Sjælland til 2. generation i familien.

Den store efterspørgsel fra privat- og erhvervskunder på yderligere services har betydet forøgelse i staben samt udvidelse af services. Vokseværket og større kapacitet til at varetage såvel mindre opgave som også bl.a. nybyggeri har medført omdannelsen fra enkeltmandsvirksomhed til ApS. Virksomheden måtte ligeledes rykke over i større lokaler grundet pladsmangel. Men udviklingen stopper ikke der og allerede nu er der nye spændende tiltag på tegnebrættet, der i fremtiden vil medvirke til at udnytte medarbejdernes potentiale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glad ejer

Ejeren, Martin Hansen, vender med stolthed blikket mod det forgangene år, der for mange erhvervsdrivende har været en kamp for overlevelse:

”Det betyder utroligt meget, at vi for andet år i træk vinder 1. pladsen som bedste gulvafsliber og samtidigt også bliver anerkendt internationalt og det endda i disse tider. Det er et kæmpe skulderklap og kan ikke andet end at fylde én op med stolthed over både medarbejdernes og ledelsens præstation”.

” Jeg er beæret over, at vores bestræbelser for at overgå vores kunders forventninger er blevet bemærket og er meget taknemmelig over at modtage de to fornemme priser, der er endnu en bekræftelse på at vi er på rette vej. Priser og pokaler kommer nemlig kun et sted fra – benhårdt arbejde og små sejre i hverdagen i form af tilfredse kunder, der ønsker at dele deres gode oplevelse af vores service med andre”, siger Martin Hansen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...