Syddanskere føler sig stressede

11. marts 2014 Uncategorized

Et stigende antal syddanskere føler sig stressede. Det viser den nye sundhedsprofil, som netop er offentliggjort. Region Syddanmark arbejder imidlertid på flere fronter for at fremme et bedre mentalt helbred hos borgerne.IMG_1810

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af borgere i Region Syddanmark, der føler sig stressede, er siden 2010 steget fra 13 til 15 procent. Det viser tal fra den nye sundhedsprofil. Og hvis man sammenligner med landsgennemsnittet, er Syddanmark den landsdel, hvor forekomsten af personer med højt stressniveau er størst.

Samtidig afslører sundhedsprofilen, at borgerne i Region Syddanmark generelt er blandt dem med det dårligste mentale helbred.

Netop stress var tema for Kvindedagen på AGS i weekenden, hvor der blev fortalt en del om, hvad man kan gøre for at tackle eller forebygge stress.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...