Syddanskere føler sig stressede

11. marts 2014 Uncategorized

Et stigende antal syddanskere føler sig stressede. Det viser den nye sundhedsprofil, som netop er offentliggjort. Region Syddanmark arbejder imidlertid på flere fronter for at fremme et bedre mentalt helbred hos borgerne.IMG_1810

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af borgere i Region Syddanmark, der føler sig stressede, er siden 2010 steget fra 13 til 15 procent. Det viser tal fra den nye sundhedsprofil. Og hvis man sammenligner med landsgennemsnittet, er Syddanmark den landsdel, hvor forekomsten af personer med højt stressniveau er størst.

Samtidig afslører sundhedsprofilen, at borgerne i Region Syddanmark generelt er blandt dem med det dårligste mentale helbred.

Netop stress var tema for Kvindedagen på AGS i weekenden, hvor der blev fortalt en del om, hvad man kan gøre for at tackle eller forebygge stress.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...