Syddanskere føler sig stressede

11. marts 2014 Uncategorized

Et stigende antal syddanskere føler sig stressede. Det viser den nye sundhedsprofil, som netop er offentliggjort. Region Syddanmark arbejder imidlertid på flere fronter for at fremme et bedre mentalt helbred hos borgerne.IMG_1810

Artiklen fortsætter under annoncen

Antallet af borgere i Region Syddanmark, der føler sig stressede, er siden 2010 steget fra 13 til 15 procent. Det viser tal fra den nye sundhedsprofil. Og hvis man sammenligner med landsgennemsnittet, er Syddanmark den landsdel, hvor forekomsten af personer med højt stressniveau er størst.

Samtidig afslører sundhedsprofilen, at borgerne i Region Syddanmark generelt er blandt dem med det dårligste mentale helbred.

Netop stress var tema for Kvindedagen på AGS i weekenden, hvor der blev fortalt en del om, hvad man kan gøre for at tackle eller forebygge stress.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Den internationale skole er indstillet til SEVERIN-PRISEN

16. september 2021 Uddannelse

Den internationale skole i Sønderborg med 168 elever vil gerne være mere synlige. Derfor oprettede skolen for et år siden en Facebookside, som nu er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2021. For Sønderborg International School er det vigtigt, at forældre og andre interesserede kan følge med i børnenes hverdag på skolen. Derfor producerer de ældre klasser selv […]

Læs mere...