Sygehus: Guldregn og bamse-tjek

Arkivfoto
Arkivfoto
21. juni 2014 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag stod der masser af hospitalsansatte klar til at give børns bamser et helbredstjek – og det var en service, som mange børn tog imod.

– Det er en god investering at give børn en positiv oplevelse af sygehuset, fordi det gør dem mere trygge, hvis det en dag bliver dem selv, der skal undersøges og behandles, lyder det fra personalet.

Hele 4000 kroner fra H.D. Als til børneafdelingen.

Og bamserne blev virkeligt tjekket efter. Der blev udleveret røntgenbilleder og taget stilling til, om gule, røde, blå eller grønne piller gavnede bedst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Guldregn

Motorcyklisterne fra H. D. Als besøgte også Bamsedagen på Sønderborg Sygehus. Ikke for at få lyttet på maskinerne, men for at aflevere penge til børneafdelingen. – Vi kørte 2750 kroner ind ved et arrangement forleden på Rønhaveplads. P. G. Fishing lagde fem hundrede oveni og så fandt vi resten i vores egne lommer, siger H.D. Als-medlemmerne, som gav Merete Højfeldt 4000 kroner. – Hvor er det dejligt, at i tænkte på børneafdelingen. Vi er meget afhængige af penge udefra, så vi kan lave arrangementer som Bamsedagen og gøre det lidt sjovere at være på stuerne, siger Merete Højfeldt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...