Sygehus: Guldregn og bamse-tjek

21. juni 2014 Uncategorized

Lørdag stod der masser af hospitalsansatte klar til at give børns bamser et helbredstjek – og det var en service, som mange børn tog imod.

” width=”240″ height=”300″ /> Efter bamse er blevet undersøgt, så er bivirkningen, at bamses mor eller far er mere trygge ved sygehuset.

– Det er en god investering at give børn en positiv oplevelse af sygehuset, fordi det gør dem mere trygge, hvis det en dag bliver dem selv, der skal undersøges og behandles, lyder det fra personalet.

Hele 4000 kroner fra H.D. Als til børneafdelingen.

Og bamserne blev virkeligt tjekket efter. Der blev udleveret røntgenbilleder og taget stilling til, om gule, røde, blå eller grønne piller gavnede bedst.

Guldregn

Motorcyklisterne fra H. D. Als besøgte også Bamsedagen på Sønderborg Sygehus. Ikke for at få lyttet på maskinerne, men for at aflevere penge til børneafdelingen. – Vi kørte 2750 kroner ind ved et arrangement forleden på Rønhaveplads. P. G. Fishing lagde fem hundrede oveni og så fandt vi resten i vores egne lommer, siger H.D. Als-medlemmerne, som gav Merete Højfeldt 4000 kroner. – Hvor er det dejligt, at i tænkte på børneafdelingen. Vi er meget afhængige af penge udefra, så vi kan lave arrangementer som Bamsedagen og gøre det lidt sjovere at være på stuerne, siger Merete Højfeldt.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk