Symfoniorkestret aflyser flere koncerter

8. april 2020 Kultur

Som følge af forlængelsen af forsamlingsforbuddet på flere end 10 personer til og med den 10. maj aflyser Symfoniorkestret følgende koncerter:

Johannespassionen den 24.-25. april

Familiekoncerter med Sigurd Barrett den 29. april samt den 7. og 9. maj

Orkestrets skolekoncerter – SK2-koncerter – den 29. april – 7. maj

Symfoniorkestret oplyser, at de refunderer billetter til de aflyste koncerter

Online sæsonlancering

Orkestrets sæsonlancering fredag den 17 april  vil primært foregå online via orkestrets hjemmeside og via mail. Billetsalget starter fredag den 17. april kl. 10.00 og fra samme tidspunkt sidder administrationen klar ved telefonerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man er desuden velkommen til, efter aftale, at komme forbi Alsion. For at forsamlingsforbuddet på maksimalt 10 personer i et rum kan overholdes, kan fremmødet kun ske efter forudgående aftale.

For at lette trykket på telefonerne, beder Symfoniorkestret kunder, der ser det som en mulighed, at bestille via orkestrets hjemmeside og via mail, om at benytte sig af disse bestillingsformer.

Du kan læse mere på Symfoniorkestrets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...