Symfoniorkestret giver koncert fra vandkanten

17. august 2021 Kultur
Orkestret spiller igen fra mobilscenen
Orkestret spiller igen fra mobilscenen

Sønderjyllands Symfoniorkester spiller op til en festlig eftermiddag på Sønderborg Havnepromenade i morgen, onsdag, klokken 17, hvor man fra Rytterstatuen og langs Sønder Havnegade kan man opleve musikken lyde over Alssund fra orkestrets mobilscene på Dybbølsiden.

I august 2020 spillede symfoniorkestret første gang koncert over Alssund. Det var en stor succes og i kraft af bevilliget ekstraordinær støtte fra Sønderborg Kommune, er det således blevet muligt at gentage succesen – denne gang er det med orkestrets chefdirigent Johannes Wildner i spidsen af orkestret, skriver orkesteret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkestret fejrer musikken og håber, at alle besøgende på Sønderborgs havnepromenade vil nyde godt af et symfonisk brus på denne onsdag eftermiddag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...