Symfoniorkestret giver koncert fra vandkanten

17. august 2021 Kultur
Orkestret spiller igen fra mobilscenen
Orkestret spiller igen fra mobilscenen

Sønderjyllands Symfoniorkester spiller op til en festlig eftermiddag på Sønderborg Havnepromenade i morgen, onsdag, klokken 17, hvor man fra Rytterstatuen og langs Sønder Havnegade kan man opleve musikken lyde over Alssund fra orkestrets mobilscene på Dybbølsiden.

I august 2020 spillede symfoniorkestret første gang koncert over Alssund. Det var en stor succes og i kraft af bevilliget ekstraordinær støtte fra Sønderborg Kommune, er det således blevet muligt at gentage succesen – denne gang er det med orkestrets chefdirigent Johannes Wildner i spidsen af orkestret, skriver orkesteret i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orkestret fejrer musikken og håber, at alle besøgende på Sønderborgs havnepromenade vil nyde godt af et symfonisk brus på denne onsdag eftermiddag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...