Symfoniorkestret: Kom og hør hvordan et sæsonprogram bliver til

1. maj 2019 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester kan opfattes som én stor maskine med mange forskellige tandhjul, der alle er lige vigtige for at få hele mekanikken til at fungere.

Et af disse tandhjul er orkestrets programudvalg, som nu inviterer alle interesserede til at kigge forbi og høre om, hvordan man sammensætter et mangfoldigt og afvekslende sæsonprogram, som det netop offentliggjorte 2019/2020-program, skriver symfoniorkestret i en pressemeddelelse.

Man vil komme til at høre om, hvordan sæsonprogrammet bliver til og om de overvejelser, der går forud for den endelige beslutning om program og solister m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette og en gennemgang af den kommende sæsons mange højdepunkter, vil man få lejlighed til at høre om og spørge ind til, når orkestrets programudvalg, der består af Søren Rønsbo, Alexandru Radu, Jacob Elmedal Johansen og Nikolaj Andersen stiller op og blandt andet også deler, hvad de glæder sig allermest til i den kommende sæson.

Det hele foregår på i multisalen på Sønderborg Bibliotek tirsdag den 7. maj fra 17-18.30, og alle er velkomne.

Der er gratis adgang.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...