Symfoniorkestret: Kun få billetter til børnejulekoncerten

26. november 2019 Kultur

Julen banker på døren og det betyder hyggelige julekoncerter for alle, store som små, i hele Syd- og Sønderjylland samt Slesvig, når Sønderjyllands Symfoniorkester traditionen tro spiller børnejulekoncerter med stort nissekor og denne gang med musiker og tv-vært Ole Kibsgaard som konferencier. Koncerten i Sønderborg finder sted tirsdag 3 december klokken 18:30 i Koncertsalen Alsion.

Koncerterne er et samarbejde med Det Sønderjyske Sangcenter i Sønderborg, der igen i år forener Sønderjysk Pigekor og Drengekor med børnekor fra lokale skoler i ét stort nissekor. Hele familien er velkommen til at synge med på de kendte elskede julesange som blandt andre Søren Banjomus, Til julebal i Nisseland og På loftet sidder nissen, der til disse koncerter opleves med festlig symfonisk lyd. Koncertprogrammet er desuden krydret med musikken fra de helt store julefilm som bl.a. Alene Hjemme, Polarekspressen og Miraklet på Manhattan, så der er garanti for at publikum forlader koncerten med julehumøret i topform til resten af december, skriver symfoniorkestret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole Kibsgaard vil føre publikum gennem en sjov og hyggelig aften for hele familien i selskab med symfoniorkestret, hvor både børn blandt publikum og på scenen bliver aktivt inddraget. Ole Kibsgaard er en mand med mange talenter. Han er musiker, komponist, producer og tv-vært og har lavet børne-tv gennem 13 år på DR1 med dukke-duoen Kaj og Andrea. Ole Kibsgaard arbejder ofte for og med børn og unge og spiller bl.a. med Nødhjælpsorkestret på flygtninge- og asylcentre.

I spidsen af Sønderjyllands Symfoniorkester står den unge danske dirigent Bernhard Melbye Voss, som i 2018 afsluttede sit dirigentstudium på Universität für Musik und darstellende Kunst Wien med en koncert med Det Østrigske Radiosymfoniorkester i Musikverein i Wien. Han har inden da dirigeret ved statsoperaen i Stara Zagora i Bulgarien og har derudover samarbejdet med i orkestre i Danmark, Østrig, Polen, Litauen, Letland og Slovenien. Børnejulekoncerterne er Bernhard Melbye Voss’ debut som gæstedirigent i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg deltager kor fra Ahlmann-Skolen, Nydamskolen, Dybbøl-Skolen og Nybøl Skole.

Der er kun få billetter tilbage til koncerten i Sønderborg – dem FINDER du HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...