Symfoniorkestret med Preben Kristensen og Louise Fribo

5. januar 2014 Kultur

Nu går det løs med nytårskoncerter med Sønderjyllands Symfoniorkester. I år er det med den altid veloplagte Preben Kristensen, og ved sin side har han sangerinde Louise Fribo.

Koncerterne opføres i både Sønderborg, Tønder, Aabenraa og Kolding.
Både orkester og solister ser frem til nogle festlige aftener med en masse god musik, og især for aftenens ene solist er det en stor fornøjelse at være tilbage hos Sønderjyllands Symfoniorkester.download (1)
Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er nogle pragtfulde musikere, og jeg plejer at have en fest med dem. Så selvfølgelig glæder jeg mig til at skulle synge med orkestret igen, lyder det fra en begejstret Preben Kristensen.

Han har efterhånden gæstet orkestret flere gange, men der er en anden helt særlig grund til, at netop Sønderjyllands Symfoniorkester har en meget stor stjerne hos ham.
– Da jeg for en del år siden havde min første optræden med Sønderjyllands Symfoniorkester blev det til en ny epoke er så stort et ord, men i hvert fald starten på min karriere som orkestersolist. Senere har jeg optrådt med mange forskellige orkestre, men det er klart at Sønderjyllands Symfoniorkester vil altid have en speciel plads hos mig, fordi det var med dem den store del af mit professionelle arbejde begyndte, siger han.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk