Symfoniorkestret spiller meditationskoncert i Sct. Marie Kirke

25. marts 2019 Kultur

Der er naturligvis mange måder at finde ro og slappe af på, men en symfonisk koncert kan i den forbindelse noget helt særligt.

Publikum får en mulighed for blot at være tilstede i musikken og helt glemme hverdagen for en stund.

Formålet med en meditationskoncert i de smukke omgivelser i Sct Marie Kirke er at give publikum en pause, hvor de kan læne sig tilbage og bare nyde musikken.

”Klassiske symfoniske koncerter har den særlige indvirkning på publikum, at man kan rejse i tid og rum, og ens tanker får lov til at flyde. Musikken bliver skabt i nuet af musikerne og sendt direkte til lytteren uden et elektronisk filter. Det er der ikke meget andet musik, der gør på samme måde. En klassisk symfonisk koncert er en oplevelse mellem musikere og publikum, hvor begge parter oplever musikken her og nu, og det har en stærkt meditativ effekt”, siger musikchef Nikolaj Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten spilles i Sct. Marie Kirke fredag den 5. april klokken 19.

Du finder din BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...