Symfoniorkestrets festlige Nytårskoncert

5. januar 2019 Kultur

Med David Riddell på dirigentpodiet fejrede Sønderjyllands Symfoniorkester lørdag eftermiddag starten på 2019 med en klassisk og sprudlende nytårskoncert i et udsolgt Alsion.

Inden koncerten begyndte bad musikchef Nikolaj Andersen Per nielsen om at komme frem på scenen.

Sønderjyllands Symfoniorkester søger Producent – se og ansøg jobbet HER.

“Ved årsskiftet havde Per Nielsen været en del af Sønderjyllands Symfoniorkster gennem hele 40 år og det er vi utroligt glade for”, sagde Nikolaj Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per Nielsen rejser land og rige rundt og spiller sine egne koncerter.

“Så han er en god ambassadør for orkestret og han tager også en af de andre musikere med. Det forstår jeg godt. Han er jo en glimrende bilist”, sagde musikchefen.

Nytårskoncerten spændte fra klassiske ørehængere over festlige sange og arier til traditionelle orkesterværker.

Sønderjyllands Symfoniorkester søger Producent – se og ansøg jobbet HER.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke mindst var det sangernes eftermiddag, hvor to unge danske sangere, Philippa Cold og Frederik Paevatalu Rolin, slog sig løs i det traditionelle nytårsrepertoire med lette, boblende og forførende sopran- og barytonperler.

Den næste oplevelse med Sønderjyllands Symfoniorkester er den 18 januar, hvor den prisvindende violinist Dmytro Udovychenko er solist og spiller Mendelssohns violinkoncert.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 Sydals, Frivillige

Nu skal der samles affald på Kegnæs

6. december 2021 Sydals

Skal du med Folkebevægelsen mod affald i naturen til Kegnæs og samle affald på søndag? Målet er at samle affald langs hele kysten rundt på Kegnæs, ialt ca 16 kilometer. Indsamlingen er støttet økonomisk af Miljøministeriet, hvor vi har meldt os til at lave otte indsamlinger i 2021/2022. “Vi mødes ved spejderhytten tæt på Kegnæs […]

Læs mere...