Symfoniorkestret aflyser flere koncerter

30. december 2020 Kultur

Den forlængede nedlukning af Danmark rammer også Sønderjyllands Symfoniorkestrets koncertaktiviteter frem til 17 januar.

“For Sønderjyllands Symfoniorkester betyder det desværre, at vi er tvunget til at aflyse vores Nytårskoncerter og vores koncert med vores solotrompetist Elias Heigold i ugen efter”, siger musikchef Nikolaj Andersen til SønderborgNYT.

“Der vil komme nærmere informationer til publikum og på orkestrets hjemmeside omkring refusion af billetter til de aflyste koncerter i løbet af i dag, onsdag”, siger musikchefen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Næste gang, Sønderjyllands Symfoniorkester skal på scenen i Alsion, er til den udsolgte Mozarts Klaverkoncert den 4. februar.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...