Syv bands på scenen til Kegnæs Musikfestival

23. maj 2019 Kultur

Hele syv bands vil lørdag den 1. juni fra klokken 12 til 19 levere rock og pop krydret med hyggelige fortællinger.

Det er lykkedes Kegnæs Musik Festival at strikke et fantastisk program sammen og når man kigger ned ad listen med artister, der skal optræde, falder blikket straks på navne som Rikke Thomsen, der opringdeligt er fra Blans og har sat sine barnefødder på Eckersberg Friskole, skriver arrangørerne.

Rikke Thomsen har netop udgivet en CD med titlen: Omve´n Hjem. Her synger Rikke på klingende sønderjysk og det er en hyldest til vores fantastisk dialekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også navne som Dania Mania, Sanne Dyhrberg, Caroline og Henning, Jespers  Music Catering samt Fames, der lukker og slutter årets festival med en god Rock, hvor blandt andre sange fra Kim Larsen, The Minds of 99 er på repertoiret.

Kegnæs Friskoles egne elever går også på scenen med de tre bands The 5 flamingos, Cecknaes Stars og Mod, der alle vil give en festlig musikals oplevelse.

Meget andet end musik

Kegnæs Musik Festival er for alle i alle aldre, og der vil være masser af aktiviteter og konkurrencer for børn, ligesom der kl. 15.00. er kagekonkurrence.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter kagekonkurrencen er der kagebuffet ad libitum for kun kr. 30 pr. person.

Der vil dagen igennem være salg af ringriderpølser, flæskestegssandwich á la Kegnæs Friskole samt diverse drikkevarer som øl/fadøl og vand/sodavand.

Der er med andre ord lagt op til en fantastisk lørdag på Kegnæs Friskole, så tag familie og venner med til et brag af en festival.

Kegnæs Musikfestival er arrangeret af Friskolens Venner, der har lagt et kæmpe arbejde i at få festivalen stablet på benene.

Friskolens Venner er støtteforening til Kegnæs Friskole og et eventuelt overskud vil ubeskåret gå til udvikling af nye tiltag på friskolen.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...