TA Akupunkturklinik hjælper dig i mål med drømme og skader

13. december 2018 Samfund

Kombiner personlig træning, kostvejledning, restitutions eller skadesbehandlinger og nå i mål med dine drømme eller skader.

Torsten Andreasen, indehaver af TA Akupunkturklinik er nu, endelig som han selv fortæller, gået på fuld tid i hans klinik, TA Akupunkturklinik.

Hos TA Akupunkturklinik kan man selvsagt få akupunktur behandlinger. Men der tilbydes en bred vifte af  restituerings og skadesbehandlinger.

Blandt andet cupping.

Sugekopper

Cupping behandling er en behandling, hvor der  bruges sugekopper til at massere med, eller man kan sætte cupperne lokalt på muskler og led, hvor de går ind og øger blodomløbet, som frigiver affaldsstoffer og tilfører nye næringsstoffer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med en kombinationen af personlig træning, det rette kost program og cupping, påstår Torsten Andreasen, at han kan reducerer cellulitis, eller det vi i daglig tale kender som appelsinhud.

“Der er ingen hokus pokus i det. Med den rette kost og træning giver cupping det ekstra skub, der skal til for at reducere cellulitis, da det udskiller affaldsstoffer og sætter gang i blodcirkulationen”, fortæller Torsten Andreasen i en pressemeddelelse.

TA Akupunkturklinik er en af de eneste, der tilbyder cupping i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil meget mere

Men Torsten Andreasen har større visioner for sin virksomhed.

Han drømmer på sigt om at have egne træningslokaler, hvor han vil tilbyde en kombination af holdtræning, personlig træning og behandlinger, der kan hjælpe folk i mål med deres drømme.

TA Akupunkturklinik – Jernbanegade 17, 1.mf – tilbyder: Akupunktur, cupping, massage og personlig træning.

Man kan booke online HER via hjemmesiden eller booke på telefon 2738 1838.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...