TA Akupunkturklinik hjælper dig i mål med drømme og skader

13. december 2018 Samfund

Kombiner personlig træning, kostvejledning, restitutions eller skadesbehandlinger og nå i mål med dine drømme eller skader.

Torsten Andreasen, indehaver af TA Akupunkturklinik er nu, endelig som han selv fortæller, gået på fuld tid i hans klinik, TA Akupunkturklinik.

Hos TA Akupunkturklinik kan man selvsagt få akupunktur behandlinger. Men der tilbydes en bred vifte af  restituerings og skadesbehandlinger.

Blandt andet cupping.

Sugekopper

Cupping behandling er en behandling, hvor der  bruges sugekopper til at massere med, eller man kan sætte cupperne lokalt på muskler og led, hvor de går ind og øger blodomløbet, som frigiver affaldsstoffer og tilfører nye næringsstoffer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med en kombinationen af personlig træning, det rette kost program og cupping, påstår Torsten Andreasen, at han kan reducerer cellulitis, eller det vi i daglig tale kender som appelsinhud.

“Der er ingen hokus pokus i det. Med den rette kost og træning giver cupping det ekstra skub, der skal til for at reducere cellulitis, da det udskiller affaldsstoffer og sætter gang i blodcirkulationen”, fortæller Torsten Andreasen i en pressemeddelelse.

TA Akupunkturklinik er en af de eneste, der tilbyder cupping i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil meget mere

Men Torsten Andreasen har større visioner for sin virksomhed.

Han drømmer på sigt om at have egne træningslokaler, hvor han vil tilbyde en kombination af holdtræning, personlig træning og behandlinger, der kan hjælpe folk i mål med deres drømme.

TA Akupunkturklinik – Jernbanegade 17, 1.mf – tilbyder: Akupunktur, cupping, massage og personlig træning.

Man kan booke online HER via hjemmesiden eller booke på telefon 2738 1838.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...