Ta’ med Omstilling Sønderjylland til vinsmagning og spisning

4. oktober 2017 Broager

Omstilling Sønderjylland inviterer igen til et spændende arrangement. Denne gang tilbyder vi en aften med vinsmagning med tilhørende lækkerier hos Lise Gregers Jensen og Jørgen Kaad i Halmhusets Vin og Specialiteter i Skodsbøl på Broagerland.

Vi skal den 24. okjtober fra kl. 18.30 smage på fem forskellige vine – også økologiske – der følges af små retter, skriver Omstilling Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Lise Gregers Jensen og Jørgen Kaad tager selv rundt og finder deres vine og specialiteter hos små producenter, hvor druerne er håndplukkede og produktionen foregår med engagement og kærlighed til råvarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor glæder vi os til at smage med, og blive klogere på forskellen på denne type vin og de masseproducerede som vi møder i dagligvarekæderne.

De små retter vi skal smage er produceret fra bunden i eget køkken, hvor der også laves forskellige specialiteter som kan hjemkøbes. F.eks klassiske franske simreretter, marmelader, tapenader osv. Lise Gregers Jensen, som også er kok, har stor passion for gastronomien, og vi glæder os til at smage, hvad hun har frembragt til os.

I løbet af aftenen får vi også fortællingen om det halmhus som rummer den lagrede vin.
 Huset har samme kvaliteter som en vinkælder over jord, idet de naturlige materialer som huset er bygget af, sikrer den rette temperatur og luftfugtighed året rundt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bygningen står på muslingeskaller, og bæres af en fuldtømmerkonstruktion, der omkranses af et murværk af halmballer, pudset med ler. Det er typisk for de halmhuse som blev opført i nullerne, og der er god mulighed for, at få mere at vide om hvordan eksperimentet har virket.

Vil du deltage i dette spændende arrangement så tilmeld dig på mail: oms.sonderjylland@gmail.com senest d. 12. oktober

Pris: 250 kr.  – inklusiv 50 kr. for medlemsskab af foreningen i 2018.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...