Tænkepause-foredrag på biblioteket i Sønderborg

2. marts 2019 Kultur

Håbet er lysegrønt, siger vi.

Men ifølge Bertel Nygaard, håbshistoriker ved Aarhus Universitet, er håbet spraglet og kulørt, det er historisk foranderligt, og vi håber alle på noget forskelligt.

Det kan du høre om på Biblioteket i Sønderborg på tirsdag klokken 17, hvor Bertel Nygaard holder et tænkepause-foredrag om håb.

Hvad håber du på?

Lenin håbede på kommunismen, Martin Luther King på et USA fri for racisme, fangerne i nazisternes kz-lejre på at leve endnu en dag og Jehovas Vidner håber stadig på dommedag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vores håb røber, hvem vi er og giver vores liv mening og perspektiv. Håb sætter kraft bag vores handlinger og lader os ikke give op ─ selv når håbløsheden hersker.

“Håb” er en del af den populære bogserie “Tænkepauser”, som bliver udgivet ved Aarhus Universitetsforlag.

Alle deltagere får et eksemplar af bogen ”Håb”.

Entré: 50 kr.

Billetter kan købes HER på LINKET på bibliotekerne eller ved døren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...