Tæt på 100 gæster nød forårsinspireret elevaften på Hotel Sønderborg Strand

30. marts 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag aften havde kokkeeleverne på Hotel Sønderborg Strand virkeligt gjort sig umage, mens de tilberedte en forårsinspireret menu til tæt på 100 forventningsfulde gæster, der havde sikret sig plads til den såkaldte elevaften.

Elevaftenen er dér, hvor det er kokkeeleverne, der selv skal sætte en menu sammen og tjenereleverne skal finde de vine, der spiller sammen med de forskellige retter.

Gæsterne var mere end tilfredse med elevernes indsats og det kunne høres på det bifald, som tjener- og kokkeeleverne fik, da aftenen blev rundet af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotel Sønderborg Strand har gennem året flere åbne arrangementer – og vil du følge med i, hvornår de kommer, så er det en god idé, hvis du tilmelder dig hotellets nyhedsbrev.

Det kan du gøre HER på LINKET