Tæt på 60.000 lokale mennesker læser SønderborgNYT

1. oktober 2016 Erhverv

59.800 har fulgt SønderborgNYT trofast gennem september måned og det betyder, der endnu en gang er et rekordstort læsertal.

“Det antal læsere viser, at SønderborgNYT gør noget rigtigt i at bringe en række daglige, korte nyheder fra lokalområdet”, siger redaktøren.

Hertil kommer, at der også er flere, der gør brug af Sønderborgs lokalt forankrede nyhedsmedie, når de vil annoncere og have deres budskab ud til det rigtigt store antal lokale mennesker, der dagligt er inde på SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad koster annonceringer?

SønderborgNYTs udgangspunkt er, at effekten skal stå mål med budskabet og budgettet.

SønderborgNYT sammensætter altid et kampagneforslag, som tager højde for formålet med investeringen i markedsføringen på SønderborgNYT.

Som tommelfingerregel er der fire priskategorier og de ligger mellem 250 til 500 kroner for de billige og så op til 1500-2000 kroner for en uge på SønderborgNYT.

Seneste nyt er, der også er mulighed for at bruge videooptagelser i annonceringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Læs mere om annoncering HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...