Tæt på 60.000 lokale mennesker læser SønderborgNYT

1. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

59.800 har fulgt SønderborgNYT trofast gennem september måned og det betyder, der endnu en gang er et rekordstort læsertal.

“Det antal læsere viser, at SønderborgNYT gør noget rigtigt i at bringe en række daglige, korte nyheder fra lokalområdet”, siger redaktøren.

Hertil kommer, at der også er flere, der gør brug af Sønderborgs lokalt forankrede nyhedsmedie, når de vil annoncere og have deres budskab ud til det rigtigt store antal lokale mennesker, der dagligt er inde på SønderborgNYT.

Hvad koster annonceringer?

SønderborgNYTs udgangspunkt er, at effekten skal stå mål med budskabet og budgettet.SØNDERBORGNYT - TV CAM

SønderborgNYT sammensætter altid et kampagneforslag, som tager højde for formålet med investeringen i markedsføringen på SønderborgNYT.

Som tommelfingerregel er der fire priskategorier og de ligger mellem 250 til 500 kroner for de billige og så op til 1500-2000 kroner for en uge på SønderborgNYT.

Seneste nyt er, der også er mulighed for at bruge videooptagelser i annonceringen.

 

Læs mere om annoncering HER

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...