Tæt på udsolgt til Group Busstops ekstrakoncert i Borgerforeningens hus på Kær

19. september 2019 Kultur

Bandet Group Busstop med tidligere Haimons-musikere giver ekstra-koncert lørdag den 5. oktober i Kulturhuset – Skyttehuset. Der er kun få billetter tilbage.

Group Busstop er flere gange gået på scenen i det intime spillested Kulturhuset – Skyttehuset i Skovhuse på Kær halvø, og hver gang har der været udsolgt, skriver Borgerforeningen.

Nu vender det moderne boyband tilbage til Kulturhuset – Skyttehuset og efter få dages billetsalg var der udsolgt til koncerten fredag den 4 oktober. Derfor er Borgerforeningen blevet enig med bandet om en ekstra-koncert – nemlig dagen efter – lørdag den 5 oktober klokken 19.

Artiklen fortsætter under annoncen

Group Busstop er opstået på fundamenterne af Bobby-orkestrene – Haimons, Group LSD og Doncarsters – og musikken er fortsat den glade musik fra 60’erne og 70’erne.

Bandet består af Haimons-musikerne Jan Christiansen, Tim Hansen  – han har været med siden 1968, Group LSD-medlemmerne Frank Hansen og Ole Skau samt Totte – han har en fortid i begge orkestre. Desuden er Finn Davidsen  kommet med. Han har en fortid i Doncarsters.

Der er få billetter tilbage til lørdag den 5. oktober – koncert og en let anretning koster 150 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henvendelse skal ske til Svend Aage Andersen på tlf. 3027 1645.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...