Tag børnene med på skattejagt i Maxi Zoo

5. oktober 2018 Erhverv

Er der en detektiv gemt i din lille krudtugle derhjemme?

Så tag på skattejagt i efterårsferien i Maxi Zoo Sønderborg, når personalet søndag den 21. oktober mellem kl. 9 og 17 har brug for hjælp til at finde de frække kæledyr, der gemmer sig rundt om i butikken. Hvis man finder alle de skøre pelsede kæledægger, der gemmer sig, er der mulighed for at deltage i konkurrencen om forkælelse til både den dygtige detektiv og kæledyret derhjemme – og alt imens kan de voksne gå på opdagelse i butikkens mange produkter, der denne dag er sat ekstra meget ned, skriver Maxi Zoo.

Hjælp en dyreven i nød

I hele oktober-måned er det desuden muligt at hjælpe et dyr i nød, når man besøger Maxi Zoo Sønderborg.

Butikken har i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse designet et fint armbånd, hvor overskuddet går direkte til de dyr, der bor på landets internater og ikke er så heldige at have en varm og kærlig familie at vokse op i.

Armbåndet symboliserer, at man tænker på de allermest udsatte dyr og er deres ven i nød.

Det koster 20 kr., hvoraf 10 kr. går direkte til Dyrenes Beskyttelse og de kære små kæledægger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...