Tag børnene med på skattejagt i Maxi Zoo

5. oktober 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Er der en detektiv gemt i din lille krudtugle derhjemme?

Så tag på skattejagt i efterårsferien i Maxi Zoo Sønderborg, når personalet søndag den 21. oktober mellem kl. 9 og 17 har brug for hjælp til at finde de frække kæledyr, der gemmer sig rundt om i butikken. Hvis man finder alle de skøre pelsede kæledægger, der gemmer sig, er der mulighed for at deltage i konkurrencen om forkælelse til både den dygtige detektiv og kæledyret derhjemme – og alt imens kan de voksne gå på opdagelse i butikkens mange produkter, der denne dag er sat ekstra meget ned, skriver Maxi Zoo.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjælp en dyreven i nød

I hele oktober-måned er det desuden muligt at hjælpe et dyr i nød, når man besøger Maxi Zoo Sønderborg.

Butikken har i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse designet et fint armbånd, hvor overskuddet går direkte til de dyr, der bor på landets internater og ikke er så heldige at have en varm og kærlig familie at vokse op i.

Armbåndet symboliserer, at man tænker på de allermest udsatte dyr og er deres ven i nød.

Det koster 20 kr., hvoraf 10 kr. går direkte til Dyrenes Beskyttelse og de kære små kæledægger.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...