Tag et billede af et sted du holder af – du kan vinde et sæt Apple Airpods

12. marts 2022 Kultur

Deltag i Sønderborg Kommunes fotokonkurrence om at vinde et sæt Apple Airpods. Konkurrencen kører vi som optakt til dette års Anerkendelse for Smuk Bygningskultur, hvor Sønderborg Kommune præmierer god arkitektur, bygningsbevaring, uderum og gode, lokale initiativer.

Fotokonkurrencen tager udgangspunkt i dette års tema, som er stedsans, og handler om de særlige kvaliteter, potentialer og fortællinger et sted besidder i kraft af de personer, der besøger og oplever stedet, skriver kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at deltage i fotokonkurrencen skal du:

Tage et billede af et sted i Sønderborg Kommune der betyder noget for dig, og som du knytter en historie en særlig følelse eller en oplevelse til.

Skrive et par ord om hvorfor du synes, at stedet fortjener at blive fremhævet. Du kan for eksempel skrive hvilke oplevelser og følelser det vækker i dig, eller om hvilken relation du har til stedet. Du må også gerne fortælle hvordan placeringen påvirker din oplevelse af stedet.

Upload dit billede og beskrivelse via denne formular.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gør du det, deltager du i fotokonkurrencen om at vinde et sæt Apple Airpods. Sidste frist er den 30. april. Vinderen trækkes på baggrund af vores vurdering – det sted, der bedst repræsenterer temaet stedsans.

Vinderen får besked via mail.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...