Tag et kig på netbutikken WUNDERværk på Facebook

17. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

I de seneste dage har Maria Frost Andresen haft forrygende travlt med at tage tilløb til at have sin egen butik, hvor der sælges både antikke og ældre ting. Og fredag åbnede hun døren for kunderne.

Maria Frost Andresen kan skrive antikvitetshandler og butiksejer på visitkortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været flere steder i landet og find de ting, der er til salg. Noget er hentet i Svendborg og fremover vil jeg støvsuge det nordlige Tyskland for goder sager, jeg tror på, bliver solgt”, siger Maria Frost Andresen til SønderborgNYT.

Butikken WUNDERværk ligger i Lille Rådhusgade, men den kreative ejer har endnu ikke bestemt sig for en fast åbningstid. Maria Frost Andresen har fuldtidsjob ved siden af butikken og der er også børn, der har brug for “mor-tid”.

Maria Frost Andresens butik er mest af alt en netbutik – med den fordel at varerne er i lokaler i midtbyen, så de kan kigges efter i sømmene.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Alt fra butikken kan ses på Facebook og Instagram. Er der noget, der frister, så skriv endelig, så vi kan aftale, hvornår jeg skal åbne døren til butikken, så den udvalgte ting – og alt det andet – kan ses og mærkes”, siger Maria Frost Andresen.

Facebook finder du den spændende og anderledes butik ved at skriver WUNDERværk i søgefeltet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. juni 2023 Kultur, Sønderborg

Skarp og underholdende sommerrevy

4. juni 2023 Kultur

Dette års udgave af Sønderborg Sommer Revy Show kommer flot omkring i adskillige aktuelle numre – og flere af dem er lokale. Der er lidt om ringridning, Als-Fynbroen, borgmesteren, vindmøller og så alt det andet fra nær og fjern, som de fleste af os også har en mening om. Hvis du kan li’ at blive […]

Læs mere...