Tag i Skansen og oplev esport af højeste kaliber

8. september 2018 Kultur

I weekenden er nogle af de bedste danske og udenlandske esporthold samlet i Broager Sparekasse Skansen, hvor der skal kæmpes ved computerne.

“Og folk er hjerteligt velkomne til at kigge indenfor og nyde den gode stemning, hilse på spillere, måske få en snak med Linak, Danfoss eller SDU”, siger bestyrelsesformand Thomas Bjørn-Lüthi fra Cross Border Esport.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spil med i FIFA-turnering om 3500 kroner, siger Thomas Bjørn-Lüthi.

Og har du mod på at spille med i en FIFA-turnering, så koster det kun 50 kroner. Vinder du, så går du hjem med 3500 kroner.

Cross Border takker EUC Syd

“Jeg vil altså fortælle, det er elektrikerlærlinge fra EUC Syd, der har lavet vores infrastruktur, altså hele det netværk, som gør, at der kan games og de står for vores servere og det har de gjort bedre end bare super”, siger Thomas Bjørn-Lüthi til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er glad for, at EUC Syd har gjort, at alt virker perfekt, så alle turneringerne starter til tiden.

“Det er meget vigtigt, fordi det gør, at alle de hold, som deltager her, de får verdensranglistepoint. Selv det lille, ukendte Nova-hold”, siger han. Sådan er det langt fra i alle turneringer.

Rasmus Rulle har styr på alle kablerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Glad elektrikerelev

“Jeg er glad for, at Thomas Bjørn-Lüthi spurgte, om jeg ville tage mig af opgaven. Det har været både sjovt og udfordrene. Inden jeg gik i gang med elektrikerforløbet, var jeg på banen som event-tekniker, men skiftede så spor”, siger Rasmus Rulle.

Han er sikker på, at det er godt for ham, at have den kæmpestore Cross Border Esportevent på sit cv.

Klar kl. 10

Publikum er velkomne fra kl. 10 – og fra kl. 23 er Heidis Bierbar også i Skansen, så de spillere, der er ude af turneringerne og gæster kan feste, mens de allerbedste spillere sidder ved skærmene og spiller om præmier og ære.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...