Tag med fly til julefest – superlav pris hos Alsie Express

15. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er stadig godt to måneder til jul og nytår. Det er den tid på året, hvor bedsteforældre, forældre, børn og børnebørn rejser på kryds og tværs mellem landsdelene for at deltage i årets fest.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange vælger bilen, eller toget – men hvorfor ikke ta’ flyet ud eller hjem i år?

“Det er nu julen skal planlægges, hvis man vil have del i de attraktive rejsetilbud med Alsie Express. De billigste pladser sælges til dem, der er gode til at planlægge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Juleaften i år falder på en lørdag. Det kan let blive en stressende affære”, siger Alsie Express’ adm. direktør Lone M. Koch i en pressemeddelelse.

Køber man sin flybillet senest 60 dage før afrejsetidspunkt er prisen blot 399 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

per strækning mellem København og Sønderborg. Det har mange allerede gjort. Nogle for at besøge familien, andre for at flyve videre ud i verden til varmere himmelstrøg med en af vore talrige samarbejdspartnere.

I dagene omkring jul og nytår flyver Alsie Express efter sin julefartplan, så derfor er det en god idé at orientere sig på vores hjemmeside.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...