Tag med fly til julefest – superlav pris hos Alsie Express

15. oktober 2016 Erhverv

Der er stadig godt to måneder til jul og nytår. Det er den tid på året, hvor bedsteforældre, forældre, børn og børnebørn rejser på kryds og tværs mellem landsdelene for at deltage i årets fest. Mange vælger bilen, eller toget – men hvorfor ikke ta’ flyet ud eller hjem i år?

“Det er nu julen skal planlægges, hvis man vil have del i de attraktive rejsetilbud med Alsie Express. De billigste pladser sælges til dem, der er gode til at planlægge. Juleaften i år falder på en lørdag. Det kan let blive en stressende affære”, siger Alsie Express’ adm. direktør Lone M. Koch i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køber man sin flybillet senest 60 dage før afrejsetidspunkt er prisen blot 399 kr. per strækning mellem København og Sønderborg. Det har mange allerede gjort. Nogle for at besøge familien, andre for at flyve videre ud i verden til varmere himmelstrøg med en af vore talrige samarbejdspartnere.

I dagene omkring jul og nytår flyver Alsie Express efter sin julefartplan, så derfor er det en god idé at orientere sig på vores hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk