Tag med på juletur i Nørreskoven

25. november 2015 Nordborg

Naturskolerne har sammen med Naturstyrelsen og Foreningen Nygård sammensat en rigtig hyggelig juletur. De imagesinviterer alle med på juletur til juleværksted, julehygge og nissejagt i skoven søndag den 6. december fra kl. 10.00 – 13.00.

”Julen er en fest og til en fest skal vi pynte op. Til en julefest pynter vi op med gran, mos og kogler og på denne juletur skal vi ud og finde lækkert gran, kogler og mos til vores dekorationer”, siger naturskoleleder Andreas Hermann som er guide på dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller også, at der i Nørreskoven på Als findes to skovnisser Egon og Konrad og at man på turen rundt i skoven vil prøve, om de kan finde spor efter nisserne.

”Måske er skovnisserne vågnet efter deres sommersøvn og måske finder vi deres magiske julesæk”, siger naturskolelederen.

Mødestedet er ved det gamle skovfogedsted Nygård, Nørreskovvej 41, 6430 Nordborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...