Tag med på juletur i Nørreskoven

25. november 2015 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Naturskolerne har sammen med Naturstyrelsen og Foreningen Nygård sammensat en rigtig hyggelig juletur. De imagesinviterer alle med på juletur til juleværksted, julehygge og nissejagt i skoven søndag den 6. december fra kl. 10.00 – 13.00.

”Julen er en fest og til en fest skal vi pynte op. Til en julefest pynter vi op med gran, mos og kogler og på denne juletur skal vi ud og finde lækkert gran, kogler og mos til vores dekorationer”, siger naturskoleleder Andreas Hermann som er guide på dagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller også, at der i Nørreskoven på Als findes to skovnisser Egon og Konrad og at man på turen rundt i skoven vil prøve, om de kan finde spor efter nisserne.

”Måske er skovnisserne vågnet efter deres sommersøvn og måske finder vi deres magiske julesæk”, siger naturskolelederen.

Mødestedet er ved det gamle skovfogedsted Nygård, Nørreskovvej 41, 6430 Nordborg.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...