Tag med til First Mover Morgenmøde hos SDU i Alsion

12. oktober 2018 Erhverv

Den 6. november kl. 8:00 er der First Mover Morgenmøde i Alsion.

SDU Sønderborg gentager succesen fra foråret, hvor over 50 deltagere fra det det regionale erhvervsliv, kommunerne og erhvervsfremmeaktører var med til at gøre det allerførste First Mover Morgenmøde på Alsion til en god oplevelse

“Deltagerne kan forvente at få indsigt i den nyeste viden fra både en teoretisk og praktisk vinkel. De får mulighed for at netværke og skabe relationer til såvel forskerne og til de øvrige deltagere”, siger projektkoordinator Jane Petersen fra SDU Sønderborg.

Som baggrund for initiativet fortæller hun, at det i høj grad handler om at formidle den viden og indsigt SDU’s dygtige forskere ligger inde med.

“Den viden, mener jeg i højere grad skal formidles til og bringes i spil overfor f.eks. virksomheder, kommuner og erhvervsfremmeaktører. Det vil kunne løfte dem – og give os som universitet nye input. Og det vil sådanne møder som First Mover Morgenmøder kunne være med til”, uddyber hun.

På selve dagen vil Silke Tegtmeier fra Mads Clausen Instituttet på SDU i Sønderborg lægge ud med at give en introduktion til den effektuelle logik, der gør op med den traditionelle måde, vi tænker iværksætteri og entreprenørskab på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Chris Schack Noesgaard fra iværksættervirksomheden Adapto Technologies følger op med en levende beskrivelse af, hvordan de praktisk arbejder med innovation og forretningsudvikling i Adapto.

Invitation og tilmelding finder du HER på LINKET  

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...