Tag på bibliotek hvor der fortælles om – og smages på – øl

24. september 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

På biblioteket i Sønderborg kan du nu komme til livestreaminger af offentlige foredrag i naturvidenskab fra Aarhus Universitet. Første foredrag er tirsdag den 25. september kl. 19, og det handler om smagen af øl.

Her kan du høre de professionelle brygmestre, chefbrygger Erik Lund og forskningsdirektør Zoran Gojkovic fra Carlsberg Laboratorium, fortælle om gærens betydning for øllets aroma, om maltens indflydelse på farve, smag og smagsholdbarhed og om humlens rolle som smags- og aromagiver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du får også indsigt i humlens rolle som smags- og aromagiver, og forelæserne vil diskutere brygprocessens betydning, og hvordan man laver alkoholfrit øl.

Under foredraget får du serveret smagsprøver på fem udvalgte øltyper.

Du smager dem én efter én, efterhånden som de gennemgås i foredraget.

Billetter koster 30 kroner og de købes i døren eller HER.

Artiklen fortsætter under annoncen