Tag på messekig i Augustenborg

10. oktober 2015 Augustenborg

Lørdag og søndag vrimler folk til Augustenborghallerne, hvor der er Bolig, Design og Livsstilmesse – og der er mere IMG_2137end rigeligt at kigge på.

Fra Det Nye Spisested i Sønderborghus, står Klaus Græns klar med smagprøver og en vældig masse ord om, at vi allesammen sagtens kan holde vores fester på Sønderborghus og maden kan komme fra Det Nye Spisested.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nicole Piper er på messe med det seneste nye fra hendes kreative smykkeverden – og Klinik Lehmann tilbyder at rette folderne i ansigtet ud, så udseende og alder passer sammen.

Fra Hotel Comwell er der er en flot stab på banen, så messegæsterne kan få at vide, hvilke muligheder byens hotel har, når det gælder konferencer, selskaber og en hyggeaften for to.

Restaurantchef Mette Pedersen fortæller om selskaber på Hotel Comwell.

Restaurantchef Mette Pedersen fortæller om selskaber på Hotel Comwell.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotel Comwell er med i samarbejdet om Sønderborg Sommerrevy, så der er selvfølgelig brochurer med næste års revy: Herfra til Folkeligheden.

Hvis det er smart tøj og brugskunst, der frister, så skal der kigges på den stand, der har varer fra Det Gamle Hønsehus i Ullerup.

Arbejdernes Landsbank har direktøren på banen, så enhver kan blive klædt på til et eventuelt bankskifte og samtidig er Broager Sparekasse klar med Zerobillån, så der kan købes en Tesla, inden afgifterne stiger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forsikring Danmark står klar på messen, så din Tesla, bolig og du selv kan blive forsikret og her siger agenterne, at de har fået rigtigt mange, nye kunder på det seneste.

“Selvfølgelig kommer nogle af dem fra Sønderjysk Forsikring, men der er også andre, og de sammenligner priserne med vores”, siger forsikringssælgerne.

Messen er også åben søndag.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...