Tandslet og Kær Halvø kan få infostandere

21. maj 2014 Uncategorized

Landdistriktsudvalget har hidtil fordelt midler gennem egen udviklingspulje med ansøgningsfrist den 1. maj og den 1. oktober hvert år.

Det udloddede beløb er fastlagt af LDU til 150.000 kr. i 2014. by29

Artiklen fortsætter under annoncen

To projekter har søgt ind på puljen: Infostander til Tandslet og Digital infostander til Kær Halvø og tirsdag skal Landdistrktsudvalget beslutte, om der skal senes to checks afsted.

Landsbylauget i Tandslet søger om kr. 52.000 kr. til opsætning af et ”infosystem til det aktive landsbysamfund”. Formålet er at styrke sammenholdet med en bedre synliggørelse af arrangementer i foreninger og landsbygruppe. Hertil ønskes opsat to digitale infotavler, der viser tekst og billeder fra egnen, og som skal ”sælge” landsbyens arrangementer til lokale borgere og turister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landsbylauget på Kær Halvø søger om kr. 2 x 90.000 kr. til opsætning af to elektroniske infotavler, der kan synliggøre og gavne både lokale virksomheder og deres kunder samt besøgende/turister til Kær Halvø. Tavlerne vil være velegnede til at hjælpe borgere og turister med at henter andre relevante data om både lokale og kommunale forhold.  

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 112, Gråsten

Politiet jagtede en motorcyklist

16. september 2021 112

Onsdag middag ville en politipatrulje standse en motorcykel, som kørte på motorvejen i retning mod Sønderborg, men motorcyklisten stak af. “Patruljen satte efter motorcyklen og i Gråsten by sluttede jagten, da motorcyklisten væltede i et sving på Slotsgade ved Fredensgade”, siger politikommissær Jan Rasmussen. Motorcyklisten – en 29-årig mand fra Aabenraa – fik det, som […]

Læs mere...