Tandslet og Kær Halvø kan få infostandere

21. maj 2014 Uncategorized

Landdistriktsudvalget har hidtil fordelt midler gennem egen udviklingspulje med ansøgningsfrist den 1. maj og den 1. oktober hvert år.

Det udloddede beløb er fastlagt af LDU til 150.000 kr. i 2014. by29

Artiklen fortsætter under annoncen

To projekter har søgt ind på puljen: Infostander til Tandslet og Digital infostander til Kær Halvø og tirsdag skal Landdistrktsudvalget beslutte, om der skal senes to checks afsted.

Landsbylauget i Tandslet søger om kr. 52.000 kr. til opsætning af et ”infosystem til det aktive landsbysamfund”. Formålet er at styrke sammenholdet med en bedre synliggørelse af arrangementer i foreninger og landsbygruppe. Hertil ønskes opsat to digitale infotavler, der viser tekst og billeder fra egnen, og som skal ”sælge” landsbyens arrangementer til lokale borgere og turister.

Landsbylauget på Kær Halvø søger om kr. 2 x 90.000 kr. til opsætning af to elektroniske infotavler, der kan synliggøre og gavne både lokale virksomheder og deres kunder samt besøgende/turister til Kær Halvø. Tavlerne vil være velegnede til at hjælpe borgere og turister med at henter andre relevante data om både lokale og kommunale forhold.  

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...