Tandslet og Kær Halvø kan få infostandere

21. maj 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Landdistriktsudvalget har hidtil fordelt midler gennem egen udviklingspulje med ansøgningsfrist den 1. maj og den 1. oktober hvert år.

Det udloddede beløb er fastlagt af LDU til 150.000 kr. i 2014. by29

Artiklen fortsætter under annoncen

To projekter har søgt ind på puljen: Infostander til Tandslet og Digital infostander til Kær Halvø og tirsdag skal Landdistrktsudvalget beslutte, om der skal senes to checks afsted.

Landsbylauget i Tandslet søger om kr. 52.000 kr. til opsætning af et ”infosystem til det aktive landsbysamfund”. Formålet er at styrke sammenholdet med en bedre synliggørelse af arrangementer i foreninger og landsbygruppe. Hertil ønskes opsat to digitale infotavler, der viser tekst og billeder fra egnen, og som skal ”sælge” landsbyens arrangementer til lokale borgere og turister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Landsbylauget på Kær Halvø søger om kr. 2 x 90.000 kr. til opsætning af to elektroniske infotavler, der kan synliggøre og gavne både lokale virksomheder og deres kunder samt besøgende/turister til Kær Halvø. Tavlerne vil være velegnede til at hjælpe borgere og turister med at henter andre relevante data om både lokale og kommunale forhold.  

 

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...