Tangshave er vært for ældre-OL på tirsdag

17. august 2016 Nordborg

Pensionade – hedder det, når pensionister på tirsdag på Tangshave i Nordborg kl. 9.15 – 15.00 for at dyste i forskellige discipliner. Det er den 18. pensionade, og i år deltager 13 hold, der alle kommer fra forskellige daghjem i Sønderborg Kommune.

Pensionaden går ud på at samle pensionisterne omkring en dyst i forskellige discipliner, der på hver deres måde udfordrer krop og intellekt, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Deltagerne dyster i grupper af minimum 3 og maksimum 5 personer og de skal alle discipliner igennem inden konkurrencen er slut.

Artiklen fortsætter under annoncen

I år vil der blive dystet i følgende discipliner:

Støvlekast – Risposekast – Bowling – Minigolf – Kimsleg – Quiz – Boccia – Ringridning.

Der er dem, der siger, at det handler om at være med – ikke at vinde – men der altså en hovedpræmie på hele 1000 kroner, som jo vil lune godt i hvilken som helst lomme.

Uden for konkurrencen er der mulighed for at prøve andre forlystelser, f.eks. terningekast, Wii og tombola.

Tilskuere er velkomne til at kigge forbi.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...