Tangshave skal huse nyt tilbud til ældre udviklingshæmmede

9. marts 2017 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Seniorudvalget og socialudvalget har fokus på at sikre et målrettet tilbud til ældre udviklingshæmmede på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter.

Det bliver et stærkt sundhedsfagligt tilbud med en pædagogisk indsats, som målrettes den stigende andel af ældre udviklingshæmmede borgere, som kommer i årene fremover, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Seniorudvalget og socialudvalget har sammen med handicaprådet, ældrerådet og beboer- og pårørenderåd på ældre- og handicapområdet drøftet forskellige muligheder for at få lavet et godt tilbud til målgruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er behov for et tilbud, som kombinerer en stærk sundhedsfaglig- og pædagogisk indsats, og som tilbyder rolige omgivelser og aktiviteter tilpasset målgruppen. Det taler for, at et kommende tilbud til ældre udviklingshæmmede samles på et sted, hvor man i højere grad kan tilgodese målgruppens behov.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...