Tangshave skal huse nyt tilbud til ældre udviklingshæmmede

9. marts 2017 Nordborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Seniorudvalget og socialudvalget har fokus på at sikre et målrettet tilbud til ældre udviklingshæmmede på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter.

Det bliver et stærkt sundhedsfagligt tilbud med en pædagogisk indsats, som målrettes den stigende andel af ældre udviklingshæmmede borgere, som kommer i årene fremover, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Seniorudvalget og socialudvalget har sammen med handicaprådet, ældrerådet og beboer- og pårørenderåd på ældre- og handicapområdet drøftet forskellige muligheder for at få lavet et godt tilbud til målgruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er behov for et tilbud, som kombinerer en stærk sundhedsfaglig- og pædagogisk indsats, og som tilbyder rolige omgivelser og aktiviteter tilpasset målgruppen. Det taler for, at et kommende tilbud til ældre udviklingshæmmede samles på et sted, hvor man i højere grad kan tilgodese målgruppens behov.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...